Kookworkshop Griekse visgerechten

Hoe maak je nu lekkere verse vis klaar? Dat gaan wij u allemaal leren tijdens deze workshop door middel van 3 heerlijke visgerechten met bijbehorende salades en sauzen.

Min. aantal deelnemers: 8 pers.
Max. aantal deelnemers: 10 personen
Prijs: € 53,00 per persoon incl. btw
Incl. welkomstdrankje en recepten
Duur: 3 – 4 uur incl. gezamenlijk eten
Datum: vrijdag 21 juni (16.00 – 20.00 u.)

Workshopleider: Antonios Terzakis

Na het eten beslist de kok, wie is het beste team?
1e plaats: een heerlijke Griekse wijn en een geheim recept
2e plaats: Kretenzer olijfolie Elma 0.5 ml
3e plaats: Kretenzer honing
4e plaats: Kretenzer kruidenthee

Inschrijving voor de workshop Griekse visgerechten.

Workshop Griekse visgerechten

* Verplichte velden

 

Facebook