Grace Stulting

Gracering voor Indische catering en kookworkshops

Ik geef kookworkshops, omdat samen koken en samen eten mensen verbindt.
Mijn kookworkshops gaan uit van een gezellig dagje/avondje koken en eten. Samen bereiden we een rijsttafel van 8 gerechten. Afhankelijk van het aantal deelnemers bereidt u in twee- of drietallen 2 tot 3 gerechten. De gerechten worden in overleg vastgesteld. Vegetarische gerechten zijn ook mogelijk.

Ik begin de workshop Indisch koken met een korte uitleg over de Indische keuken en vertel iets over de kruiden die we gebruiken.
Tijdens de workshop, die ongeveer 4 uur duurt worden 1 voorgerecht, 1 groentegerecht, 3 hoofdgerechten (keuze uit: vlees, kip, ei of vis), bijgerechten en een nagerecht gemaakt. We sluiten de avond af met een gezamenlijke maaltijd. U krijgt de recepten van de bereide gerechten mee naar huis.

De prijs is € 45,- per deelnemer, bij deelname van minimaal 10 personen. Dit is exclusief de drankjes.
U kunt zich als groep aanmelden, bijvoorbeeld als team-uitje of vriendengroep. De datum en het tijdstip worden dan in overleg tussen u, het Kookpunt en Gracering bepaald.

Op bepaalde nog nader te bepalen data in het jaar kunt u zich (ook individueel) opgeven. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een kookworkshop gegeven. Ga naar de Workshop Indische rijsttafel.

Grace Stulting 0649742650
Wilt u meer weten over mijn catering? Zie: www.gracering.nl

Voorbeelden van Indische rijsttafels zijn hier te downloaden (PDF-bestand)

Facebook