Tijdens de culinaire open dag staan de keukendeuren van KooKpunt Overasselt wagenwijd open. Kom een kijkje nemen in de nieuwe keuken van Verenigingsgebouw Overasselt en ga mee op een verrassende, culinaire tour. Op deze middag geven diverse koks door middel van workshops en proeverijen binnen eigen specialiteit, een impressie van de culinaire creativiteit en gezelligheid die de keuken te bieden heeft.

Ga bijvoorbeeld lekker creatief aan de slag tijdens een chocoladeworkshop. Of laat je inspireren door de verschillende proeverijen en proef de smaak van bijvoorbeeld diverse versgebakken broden, smaakvolle high tea hapjes of de kruidige wereld van de Griekse en Indonesische keuken.

Naast de workshops en proeverijen staan er twee koks in de keuken. Zij geven, om de beurt, een kookdemonstratie. Want uiteraard staat het koken in de nieuwe, veelzijdige keuken centraal tijdens de open dag.

Ben je 16 jaar of jonger en wil je zelf deel uitmaken van deze culinaire dag? Doe dan mee aan de eerste taartenwedstrijd van KooKpunt Overasselt. Jacques van Ewijk (oud deelnemer Heel Holland Bakt) en Bakker Derks uit Overasselt zullen de taarten beoordelen, de beste 5 winnen een workshop.

De culinaire open dag van KooKpunt Overasselt vindt plaats op zondagmiddag 17 maart van 13.00 – 17.00 uur.

Facebook