Het was even spannend, maar afgelopen vrijdagmiddag 30 november 2018 was het dan zo ver. De spetterende opening van Kookpunt Overasselt! Met terechte trots is deze middag de nieuwe keuken van het Verenigingsgebouw Overasselt geïntroduceerd als een plek om te kunnen genieten van samen koken en heerlijk eten in elkaars gezelschap.

In het bijzijn van de fondsen, stichtingen en organisaties die de belevingskeuken mede mogelijk gemaakt hebben en allen die bij de werkzaamheden betrokken zijn geweest, is er geproost op een mooie culinaire toekomst waarin de keuken goed tot recht zal komen. De eerste hapjes uit de keuken zijn een feit, opdat er nog velen zullen volgen.

Meer informatie over (het gebruik van) de keuken of een kijkje komen nemen? Dat kan:

Verenigingsgebouw Overasselt
Willem Alexanderstraat 1
6611 CE Overasselt
024-6221685

Facebook